Micael Bindefeld

Vid några tillfällen de senaste månaderna har det ramlat in inbjudningar i brevlådan från Micael Bindefeld som inte är riktade till mig. Så jag skickar ett mail till Micael, som jag har varit bekant med i många herrans år, för att påtala detta. Lite som en service. Man vill ju vara sjyst. Inbjudningar bör nå dem de gäller.

Mitt mail:

Hej Micael!

Du, jag tror att det är knas i något av dina register. För andra gången på kort tid har det rasat in en inbjudan till Joanna Drevinger i min brevlåda.

På adresslappen står det:

Joanna Drevinger
Svenska Dagbladet
Birger Jarlsgatan 38
114 29
Stockholm

Men nu är det så att det inte finns någon Joanna Drevinger på Birger Jarslgatan 38. Jag bor på den adressen och det finns inte särskilt många lägenheter i uppgången så jag vet detta med säkerhet.

Att inbjudningarna hamnar hos mig beror enbart på att min brevbärare är van vid att jag får en massa post som det står SvD på så han antar att detta måste vara till mig också.
———–

Lite senare på dagen kommer det ett svar, men det är inte från Bindefeld själv.

Svarsmailet:

Hejsan Stefan!

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för allt besvär med felaktigt adresserad post och ser naturligtvis till att detta åtgärdas omgående.

Bästa Hälsningar,

Annika Hökmark

Micael Bindefeld AB
Tel +46 8 667 67 00
Dir +46 545 685 79
Fax +46 8 667 20 24
Cell+46 70 768 11 00

http://www.bindefeldab.se
—————-

Är inte detta väldigt märkligt?

Det måste väl ändå ha varit enklast för Bindefeld att bara skicka ett snabbt mail tillbaka och skriva ”tack för påpekandet” eller något liknande. Istället delegeras uppgiften till Annika Hökmark, en person som på något vis fått för sig att det skulle vara ett besvär för min del att det rasslar in feladresserad post i min brevlåda. Som om jag skulle bry mig om det?
Det är bara att stoppa breven i soporna tillsammans med direktreklamen. Och det är just vad som kommer att ske framöver…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: