Sammanfattning

Fram till punkt sju gick allt som det skulle. Traska hem…hade antagligen varit klokast, men näe. Eller vad det nu blir…man vet aldrig… var det som blev aktuellt.
På PA&CO fixade Jack en vodka, Four Roses och clubsoda, well de hade inte clubsoda så det blev något liknande. Halvvägs in i drinken tas det rökpaus. Då dyker plötsligt Eye-N-I och Governor Andy med vänner upp. De hänger egentligen på Annakhan men har bestämt sig för en mellandrink på PAs. Niceness.
Trevliga grabbar det där.
Pratar svenskt hiphopklimat med Eyen och Million Stylez med Guvernören (de har turnerat ihop). Sedan tycker Guvernören att vi ska komma förbi Studio One på Fasching senare, men så blir det inte.
En drink senare baxar vi oss till Julia/Restaurangen. Som vanligt är det hysteriskt mycket bekanta ansikten där. Lyckas för en gångs skull prata lite med alla.
01.00 säger någon Riche. I gåsmarsch vankar vi så mot Stureplan. Klubblegenden Per är vakt. Alla slinker in smidigt. Mer drinks. Frugan, som anslöt på Julia, ser en aning simmig ut.
Nästa stopp är tänkt att bli Spyan. På vägen tappar vi hustrun på 7/11:an. Hon slår sig i slang med några lösa existenser i kön och vägrar slutföra sitt ciggköp.
CMS leder oss vidare mot Spyan, halvvägs kommer han dock på att det vore skoj att ta en sväng in på Laroy och checka deras hiphopbar. Där dricks det flasköl och så dansar vi till Britneys nya, Gimme’ More. Kanske inte så mycket hiphop när man tänker efter.
Till slut, Spyan.
Vakten stirrar stint på mig och undrade hur pass tankade jag är. Lagom blir mitt svar. Och det är sant. Dessutom; är inte alla som kommer till Spyan klockan halv tre på natten packade? Det lär knappast vara någon som sitter hemma i vardagsrumssoffan och fnular som spik nykter plötsligt får för sig att glida ner till Stureplan!
Väl inne springer vi rakt på Anna, frugan alltså.
Intressant.
Hur hon lyckades undgå vakternas stränga blickar kan man fråga sig? Vi pratar ändå om en kvinna som i detta skedet består mer av vin än kött och blod.
Någon timme senare vinglar vi hemmåt. Vi kollar Idolupplösningen på video (teknikanakronism någon?). Vi lyssnar på Kents nya, Tillbaka till samtiden (mer om den skivan senare). Vi går och lägger oss…tror jag.
Vid åttarycket hittar jag frugan sovandes i soffan. Den äktenskapliga bädden passade visst inte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: