Gangster

Ja, datorn fortsatte att bete sig i London. Så det blev inte så mycket bloggat som jag ville. Har en reserv-Mac hemma, är alltså tillbaka i dear old Stockholm, som jag stökat undan en del jobb på under dagen. Den andra kräver supportvård, helt klart. Pissigt, har inte ens haft MacBooken i ett år…
Londonshoppingen slutade inte heller helt lyckligt. Rotade igenom ett antal butiker efter en snygg skjorta och ett par sneakers, de första som testades var som sagt för stora. Men det bidde knappt en tummetott. Bu samt hu.
Däremot hade Virgin Megastore rea på böcker om brittiska gangsters och huliganer.
Tre titlar blev det:
The Guv’nor – Lenny MacLean
Top Boys – Cass Pennant
Gangs – Tony Thompson
Att döma av omslag och texten på baksidan är storyn om Lenny McLean, en av englands hårdaste knytnävsfighters (dvs boxning utan handskar), den tuffaste.
7161387.jpg
Köpte även ett par YSL-pikéer på rea för 150 spenn styck. Något säger mig att de inte nödvändigtvis är helt äkta. Således spenderades det mest pengar på skumrask i olika former.
Några andra bra saker som plockades upp; Marks & Spencers crisps (Sea Salt & Balsamiv Vineager och Sea Salt & Cracked Black Pepper) som är livsfarligt goda samt Baileys Mint Chocolate, lika livsfarligt god den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: