Einstürzende Neubauten – Berns

Jag ska väl inte avslöja för mycket enär det ska komma en recension i SvD på tisdag. Men vi var inte i närheten av detta på Berns.

För övrigt har jag drabbats av sjukdom, förvisso bara en simpel förkylning, men all kraft har gått till att hantera de enklaste förehavandena.

Semesterbilderna etc ska dyka upp,

Låta mig bara harkla upp slemmet ur halsen.

 

 

Annonser

3 svar to “Einstürzende Neubauten – Berns”

 1. David Says:

  Nej, det var väldigt mellanålders på Berns igår. Vaggvisor till extranummer. Improvisationen var ju bra, så hade de kunnat köra hela kvällen.

 2. Matti Says:

  Nej, varför skulle det ha varit i närheten av det där? Det är 23 år sedan Halber Mensch släpptes. Det har hänt en hel del i musikvärlden sen dess _och_ EN har släppt sjukt många bra låtar sedan Halber Mensch (och i ärlighetens namn en del som låter vedervärdigt på skiva, men som bandet, vilket bevisades igår, lyckas blåsa magi i på scenen).

  Puckon som står och skriker efter ”Fütter mein ego” en hel konsert påminner mig om ”The Last Hippie”. Mannen i en av Oliver Sachs böcker som efter en hjärntumöroperation bara minns den allra första början av 60-talet, förutom när de pratar med honom om Grateful Dead. Då vaknar minnena till liv, men bara fram till de sista skivorna på 60-talet. Där går gränsen för hans korttidsminne.

  Om EN fortfarande skulle låta nu som de då, vad skulle de vara nu? Ett musikmuseum? Nej vänta – de skulle vara som U2.

  Hemska tanke.

 3. Stefan Malmqvist Says:

  För min del handlar det inte om nostalgi. Min ringa åsikt är att konserten kunde ha behövt några av de äldre, lite ovårdade kompositionerna som kontrast till det lugna och mer melodiska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: